tag:blogger.com,1999:blog-204604432056490772.post5703906464640624316..comments2023-12-04T08:44:51.040+01:00Comments on Český flexitarián: Jak sladit stéviíLenka Baxováhttp://www.blogger.com/profile/08816445435324648825noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-204604432056490772.post-29392033559352024132016-02-26T19:55:06.822+01:002016-02-26T19:55:06.822+01:00Tak jsem Hani vyzkoušela postup z odkazu. Nechala ...Tak jsem Hani vyzkoušela postup z odkazu. Nechala jsem louhovat déle a popravdě řečeno, chuť byla stejná :-)Lenka Baxováhttps://www.blogger.com/profile/08816445435324648825noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-204604432056490772.post-46897979366689715412016-02-24T06:19:08.271+01:002016-02-24T06:19:08.271+01:00Moc Vám Hani děkuji za odkazy, hned vyzkuším :-)Moc Vám Hani děkuji za odkazy, hned vyzkuším :-)Lenka Baxováhttps://www.blogger.com/profile/08816445435324648825noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-204604432056490772.post-27704249627079676212016-02-24T02:06:27.527+01:002016-02-24T02:06:27.527+01:00a článek proč stévie nesladí :-) http://goo.gl/Y...a článek proč stévie nesladí :-) http://goo.gl/Y0TGzhHanka Oravcováhttps://www.blogger.com/profile/01759634796051562661noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-204604432056490772.post-10212271852558783262016-02-24T01:48:18.328+01:002016-02-24T01:48:18.328+01:00Právě jsem našla postup vytvoření výluhu na stránk...Právě jsem našla postup vytvoření výluhu na stránkách věnovaných přímo stévii - rozdíl proti tomu, co píšete je, že oni ho přelévají vodou tak cca 80 stupňů (odhaduji podle toho, co píšou) .. následně nechají luhovat 2 dny, nejen do vychladnutí, průběžně promíchávají.. <br />Potom přecedit a uložit v lednici - kde má vydržet až rok!<br />Jak píšu, právě jsem to našla, tak nemám vyzkoušeno .. ale jinak mám přesně stejné zkušenosti se stévií, jako vy. Leží mi tam v pytlíku, zatím se "neuchytila" .. :-)))<br />Tak zkusím tenhle výluh .. uvidíme.<br />Ale píšu vám to sem hned, ať nemusíte čekat, až to napíšu i se zkušeností. Celý odkaz zde: http://goo.gl/xAyiwJ<br />Zdraví Hanka<br />P.S. s chlebem jsem ve fázi, že je právě uložený ve formě, uvidím, co s ním bude .. musela jsem s kváskem cestovat :-)Hanka Oravcováhttps://www.blogger.com/profile/01759634796051562661noreply@blogger.com