Trs jsem rozdělila na menší kousky, očistila a nechala pět minut povařit ve vodě:
Potom jsem ho scedila a nakrájela na nudličky.
Na pánev jsem na přepuštěné máslo dala smažit nadrobno nakrájenou cibuli, přidala sírovec a za občasného míchámí počkala, až se osmaží a změkne. Potom stačí přisypat trošku kari koření, sůl, zalít kelímkem šlehačky a počkat, až vše zhoustne.
Měla jsem s nízkosacharidovými vaflemi, ale je dobrý i s rýží:
Hmmh, kam se tedy hrabou moje plevele! Sírovec jsem ještě nikdy nejedla. :-)
OdpovědětVymazatJá ho měla včera také poprvé :-) Vloni jsem se začala zajímat o to, co je to za houbu, která na stromech tak dodaleka svítí a až letos se mi poštěstilo ho najít jinde, než u silnice
OdpovědětVymazat