1 cibule
olej na osmažení
4 mrkve
1 uzené tofu
olej na osmažení
4 mrkve
1 uzené tofu
sůl
cca 200 ml vody
případně troška chilli
Cibuli nakrájíme na drobné kostičky a dáme smažit na olej. Mrkev oškrábeme, nastrouháme najemno a přidáme k cibuli. Smažíme do změknutí mrkve.
Mezitím si rozmixujeme tofu s vodou (cca 200 ml ) na hustotu kysané smetany.
Nalijeme na pánev k mrkvi a za stálého míchání necháme vyvařit do hustoty pomazánky.
Podle chuti přisolíme, můžeme přidat trošku chilli.
Skvělý post, úplně chápu to překvapení. Někdy se tělo rozjede, když to člověk nejmíň čeká. Kromě jídla jsem začala víc řešit i pitný režim a zkusila jsem Prime Hydration. Chutná skvěle a hodí se po cvičení i během dne. Když člověk cvičí, musí dbát na dodržování pitného režimu ještě více jak obvykle.
OdpovědětVymazatVáš recept vypadá suprově, jednoduchý a přitom chuťově zajímavý. Přesně ten typ pomazánky, který si rád připravím do práce nebo na výlet. Zjistil jsem, že ne vždy jsou ideální krabičky a dózy. Jak je člověk dlouho na cestách, dá pořádnou práci je umýt, když nemáte doma myčku. Používat tedy i takové ty obaly na vše, které jsou praktické a jednorázové.
OdpovědětVymazat