Korpus:
2 hrnky ovesných vloček
1 velký kelímek bílého smetanového jogurtu
100 g medu
1 lžička jedlé sody
Náplň:
1 sáček bezlepkového vanilkového pudingu
hrnek mléka
150 g másla
150 g medu
hrst lískových oříšků
4 lžíce kyselejší domácí marmelády (višňová nebo rybízová)
Nejdříve si připravíme korpus. Ovesné vločky rozmixujeme, při mixování k nim přidáme lžičku jedlé sody.
Med rozmícháme s jogurtem a přidáme k ovesným vločkám. Rozetřeme na vymazaný pečící papír a pečeme 20 - 30 minut při 180 stupních.
Z mléka a pudingového prášku uvaříme hustou kaši a necháme jí vychladnout.
Změklé máslo smícháme s medem, elektrickým šlehačem vmícháme po částech prochladlý puding.
Hotový korpus rozkrojíme na 3 díly, každý díl pomažeme nejdříve marmeládou a potom krémem.
Žádné komentáře:
Okomentovat